Meedoen

Voor het gebruik van VoetbalTV is een minimale uploadsnelheid van 7 Mbit/s nodig. Test de snelheid op jouw club nu op www.speedtest.net via de kabel. Voldoet de internetverbinding van jouw club aan de minimale snelheid, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Voldoet de internetverbinding van jouw club niet aan de minimale snelheid, neem dan contact met ons op om gezamenlijk over een mogelijke oplossing na te denken.

Maak een afspraak voor een clubbezoek. Onze installateur komt dan bij jouw club langs om te bepalen wat er nodig is om VoetbalTV te installeren op één of meerdere velden. Vervolgens wordt er een offerte op maat opgesteld voor jouw club. De installatiekosten bedragen gemiddeld €4.000,- per veld.

We plannen een dag in om VoetbalTV op jouw club te komen installeren. Per veld worden er 2 x 12K camera’s en een microfoon geïnstalleerd in een constructie ter hoogte van de middellijn. De camera’s nemen tijdens de wedstrijden het hele veld in beeld. Door middel van een virtuele editor worden de bal en 20 spelers continue in beeld gehouden waardoor automatische wedstrijdverslaggeving ontstaat.

Jouw club is klaar om met VoetbalTV aan de slag te gaan. En dat moeten alle leden en fans van jouw club natuurlijk te weten komen. We zorgen samen met jouw club dat de leden en fans worden geïnformeerd en geactiveerd om VoetbalTV te gebruiken.

Pakketten en prijzen VoetbalTV

Overtuig jezelf!

Heeft jouw club interesse in VoetbalTV?
Download dan de aanvullende informatie via de button hieronder.
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken. Of bel ons salesteam op 06-52600238.

Meer info
about

Stuur ons een bericht

Wie doen er al mee?