Clubs uit het Groene Hart zeer te spreken over VoetbalTV!

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera’s voetbalclubs

Waar vroeger het voorrecht om videobeelden te gebruiken om het eigen kunnen te analyseren alleen beschikbaar was voor de elite, is dit sinds 2 jaar verleden tijd met de komst van VoetbalTV. De voetbalclubs ARC, Sportlust 46, Alphense Boys en Jodan Boys geven aan erg tevreden te zijn over VoetbalTV.

Rene Baelde van Sportlust 46 geeft aan dat de betrokkenheid met het eerste team is gestegen na de aanschaf van VoetbalTV. Veel supporters kijken de wedstrijden live via de app. Daarnaast gebruiken veel trainers de app om de wedstrijden te analyseren zodat de spelers zich beter kunnen ontwikkelen.

ARC heeft dit jaar ook op het tweede veld een camera van VoetbalTV laten installeren. Daar werd de behoefte om de hoogst spelende teams te kunnen analyseren aan de hand van de camerabeelden steeds groter. Verder gaan de live beelden niet ten koste van het bezoekersaantal. Het is eerder een manier om interesse te wekken bij de doelgroep die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn. Er zijn zelfs drie ARC-fans uit Canada die de wedstrijden van het 1e elftal live volgen via de app!

Rene Balde:”We zien VoetbalTV vooral als belangrijke faciliteit voor onze vereniging, net als hesjes en ballen. In onze beleving is dit de nieuwe manier hoe amateurvoetbal verbeterd en beleefd kan worden.”

Lees hier het volledige interview.

VoetbalTV op jouw club?
VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!