“In Spanje volg ik wekelijks de wedstrijden van mijn club via VoetbalTV”

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera
  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera

Berry Honing is één van de personen die de PR voor HSV De Zuidvogels verzorgt. Via Facebook, Twitter, de website en de mail worden de leden op de hoogte gehouden van alles wat speelt rondom de club. Het bijzondere is echter dat Berry dit niet vanuit Huizen doet, maar vanuit Spanje, waar hij inmiddels al zo’n 10 jaar woont. Wij spraken hem over hoe hij dit voor elkaar krijgt.

Berry is al van jongs af aan betrokken bij de club. “Mijn vader is voorzitter en verzorger geweest, dus ik loop er al vanaf jonge leeftijd rond,” zegt hij. Zelf schreef hij vroeger ook al vaak verslagen voor de plaatselijke krant. Ook nu is hij nog steeds zeer betrokken bij de vereniging. Tegenwoordig is hij met zijn bedrijf uit Huizen niet alleen sponsor, maar runt hij ook met tien anderen de PR-afdeling.

Zo’n 10 jaar geleden is Berry verhuisd naar Spanje. “Niet zo zeer met een specifieke reden, maar gewoon omdat het kon”, zo vertelt hij. Vanuit Spanje is het natuurlijk lastiger om betrokken te blijven bij de vereniging. “Dankzij VoetbalTV worden De Zuidvogels echter een soort van naar Spanje gebracht”.

Op wedstrijddagen verzorgt Berry het live verslag op Twitter. “Eén van mijn collega’s spreekt vaak in wat er gebeurt, en ik deel dit dan vervolgens op Twitter.” Bovendien kijkt hij zelf ook mee met de wedstrijden in de VoetbalTV App. “Voor supporters is VoetbalTV natuurlijk geweldig. Je hoeft in principe niets meer te missen. Voor iemand als ik die in het buitenland woont is het al helemaal geweldig. Op deze manier blijf je nog meer betrokken bij je vereniging,” vertelt hij.

VoetbalTV op jouw club?
VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!