Tweede seizoen VoetbalTV bij DTS Ede!

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera’s voetbalclubs

Sinds vorig jaar heeft DTS Ede een camerasysteem van VoetbalTV hangen op het eerste veld. De camera neemt alle wedstrijden op die op zaterdagen worden gespeeld.

Dominicus, de oud trainer van het eerste elftal, is sinds kort coördinator van de oudste jeugdelftallen bij DTS Ede. Dominicus stelt dat de beelden het met name goed doen bij de jeugd. De jeugd vindt het fantastisch om zichzelf terug te zien via de app van VoetbalTV.

Daarnaast worden de beelden niet alleen gebruikt om de mooiste acties eruit te pikken, maar ook gebruikt door de trainers bij DTS Ede voor technische doeleinden. Met de analysetool kunnen trainers gemakkelijk een fragment uit de wedstrijd knippen en deze samen met de spelers analyseren. Deze verschillende functies van VoetbalTV zorgen ervoor dat er tot nu toe alleen maar goede ervaringen zijn met de app.

Toch blijft het leuk om jezelf terug te zien zegt Dominicus. “Als een team kampioen kan worden, laten we dat team op het hoofdveld spelen”. Dan kunnen de spelers de wedstrijd altijd nog terugkijken via de VoetbalTV App.

Lees hier het gehele interview.

VoetbalTV op jouw club?
VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *