VoetbalTV maakt indruk tijdens Talpa Voetbaltoernooi!

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera
  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera

Afgelopen zaterdag was de 2e editie van het Talpa Voetbaltoernooi bij SDO in Bussum. Natuurlijk kon VoetbalTV niet ontbreken op dit prestigieuze toernooi en dus nam er een afvaardiging van VoetbalTV deel. Het resultaat mocht er wezen!

Nadat we de poule wonnen door onder andere regerend kampioen Talpa Radio te verslaan, ging VoetbalTV in de halve finale op dramatische en controversiële wijze onderuit tegen FC Talpa Media bij het nemen van strafschoppen. Na deze nederlaag waren de krachten en drive duidelijk weggevloeid, waardoor we de wedstrijd om de 3e plaats tegen Talpa Good Old na strafschoppen ook verloren.

Ondanks de 4e plaats kon VoetbalTV toch met opgeheven hoofd het toernooi verlaten. Er werd namelijk binnen de reguliere tijd niet verloren en regerend & uiteindelijke winnaar Talpa Radio werd in de groepsfase verslagen. Na afloop werd er nog een feestje gevierd met een lekkere BBQ en borrel. Wij bedanken SDO voor de vriendelijke ontvangst en Talpa voor de goede organisatie!

VoetbalTV op jouw club?
VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *