Voorzitter RKAV Volendam: “Toen ik over VoetbalTV hoorde was ik gelijk enthousiast”

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera
  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera

We naderen het einde van het eerste seizoen van VoetbalTV. Tijd om de balans op te maken met de aangesloten clubs. Wij spraken met Jan Kwakman, de voorzitter van RKAV Volendam over zijn ervaringen met VoetbalTV.

Gevraagd naar zijn eerste reactie op VoetbalTV, geeft hij aan het mailtje met het aanbod in eerste instantie nog niet echt serieus te nemen. “Je krijgt als bestuurder wel meer mailtjes”, aldus Kwakman. Toen in een telefoongesprek het verhaal van VoetbalTV werd uitgelegd was hij echter gelijk enthousiast. “Met name de professionaliteit erachter gaf mij vertrouwen. Het feit dat grote partijen als Talpa en de KNVB achter het project zitten.”

De titelstrijd van Zaterdag 1 met ARC in de Eerste Klasse van vorig seizoen werd door VoetbalTV vastgelegd in De Ontknoping. Hier heeft Kwakman ook goede herinneringen aan overgehouden. “De samenwerking met Lorenzo Resida van de videoredactie van VoetbalTV verliep heel prettig”, zo geeft hij aan.

Ook op de vereniging was het enthousiasme voelbaar. “We horen van veel mensen die meekijken in de VoetbalTV App als ze niet naar de wedstrijd kunnen komen, ook van bestuursleden”, aldus Kwakman. “Het terugkijken van mooie doelpunten is ook een veel voorkomend fenomeen”, vervolgt hij. “We merken wel dat VoetbalTV leeft op de vereniging.”

VoetbalTV op jouw club?
VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *