WV-HEDW laat zoveel mogelijk teams op veld VoetbalTV spelen

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera
  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera

WV-HEDW is al sinds het begin één van de clubs die is aangesloten bij VoetbalTV. Al het gehele seizoen hangt er langs het hoofdveld een automatisch camera-systeem, dat de wedstrijden opneemt om live en terug te kunnen kijken. Maar wat voor beleid is handig om te gebruiken bij de wedstrijdindeling per veld, rekening houdend met VoetbalTV? Wij spraken voorzitter Ronald Nijsen van WV-HEDW over hoe dit bij zijn vereniging is geregeld.

“In principe krijgen de selectieteams voorrang, zodat de trainers de wedstrijden kunnen analyseren”, vertelt Nijsen. “Om zo veel mogelijk teams de kans te geven op het hoofdveld met VoetbalTV te spelen, rekken we het programma echter zo veel mogelijk uit”, vervolgt hij. Bij WV-HEDW beginnen op een reguliere zaterdag tussen 08:45 en 16:45 achtereenvolgend wedstrijden op het hoofdveld. Zo krijgen ook enkele niet-selectieteams elke week de kans op VoetbalTV te zien te zijn.

Samen terugkijken
Soms vragen teams ook nadrukkelijk om op het hoofdveld te mogen spelen, niet alleen omdat dat het beste veld is maar ook omdat ze weten dat er camera’s hangen en het leuk vinden de wedstrijd samen terug te kijken. Als er wedstrijden uitvallen wordt dit ook direct opgevangen door een andere wedstrijd. Laatst viel bijvoorbeeld de wedstrijd van ons tweede elftal uit omdat de tegenstander niet op kwam dagen, toen hebben we de wedstrijd van het negentiende verplaatst naar het VoetbalTV veld”, vertelt de voorzitter van WV-HEDW.

WV-HEDW probeert zo veel mogelijk af te wisselen tussen de niet-selectieteams op het VoetbalTV-veld. Bij zo’n grote vereniging (honderd elftallen) is het handig om een overzicht bij te houden wie er wanneer op het VoetbalTV-veld gespeeld hebben. Dit doet WV-HEDW ook. “Ik laat de teams ook altijd even weten dat ze op VoetbalTV opgenomen worden, zo wordt de bekendheid van VoetbalTV binnen de club ook vergroot”, aldus Nijsen.

Bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub

VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!

VoetbalTV op jouw club?
Heb je interesse of wil je meer informatie over VoetbalTV? Neem contact op met VoetbalTV via meedoen@voetbaltv.nl of 06-52600238.